Policy för behandling av personuppgifter

1. Allmänna bestämmelser

Denna policy för behandling av personuppgifter har utformats i enlighet med kraven i den federala lagen av den 27 juli 2006. № 152-ФЗ "Om personuppgifter" och bestämmer förfarandet för behandling av personuppgifter och åtgärder för att säkerställa säkerheten för personuppgifter av webbplatsadministratören gardenlux-sv.designluxpro.com (nedan kallad operatören).

  1. Operatören sätter som sitt viktigaste mål och villkor för genomförandet av sin verksamhet iakttagandet av mänskliga och medborgerliga rättigheter och friheter när de behandlar sina personuppgifter, inklusive skyddet av rättigheterna till privatliv, personliga och familjens hemligheter.
  2. Denna operatörs policy beträffande behandling av personuppgifter (nedan - policyn) gäller all information som operatören kan få om besökare på webbplatsenhttps://gardenlux-sv.designluxpro.com.
 
2. Grundläggande begrepp som används i policyn
  1. Automatiserad behandling av personuppgifter - behandling av personuppgifter med hjälp av datorteknik;
  2. Blockering av personuppgifter - tillfällig avslutning av behandlingen av personuppgifter (förutom fall där behandling är nödvändig för att klargöra personuppgifter);
  3. Webbplats - en uppsättning grafik- och informationsmaterial, samt datorprogram och databaser som säkerställer deras tillgänglighet på Internet vid en nätverksadresshttps://gardenlux-sv.designluxpro.com;
  4. Informationssystem för personuppgifter - en uppsättning personuppgifter som finns i databaser och tillhandahåller deras behandling av informationsteknik och tekniska medel;
  5. Avpersonalisering av personuppgifter - åtgärder som gör det omöjligt att avgöra, utan användning av ytterligare information, tillhörigheten av personuppgifter till en specifik användare eller annat personligt personuppgifter;
  6. Bearbetning av personuppgifter - varje åtgärd (operation) eller en uppsättning åtgärder (operationer) som utförs med hjälp av automatiseringsverktyg eller utan att använda sådana verktyg med personuppgifter, inklusive insamling, inspelning, systematisering, ackumulering, lagring, förtydligande (uppdatering, ändring), utvinning , användning, överföring (distribution, tillhandahållande, åtkomst), avpersonalisering, blockering, radering, förstörelse av personuppgifter;
  7. Operatör - ett statligt organ, kommunalt organ, juridisk enhet eller individ, oberoende eller tillsammans med andra personer som organiserar och (eller) utför behandling av personuppgifter, samt bestämmer syftet med behandling av personuppgifter, sammansättning av personuppgifter till behandlas, åtgärder (operationer) utförda med personuppgifter;
  8. Personuppgifter - all information som hänför sig direkt eller indirekt till en specifik eller identifierbar användare av webbplatsenhttps://gardenlux-sv.designluxpro.com;
  9. Användare - alla besökare på webbplatsenhttps://gardenlux-sv.designluxpro.com;
  10. Tillhandahållande av personuppgifter - åtgärder som syftar till att lämna ut personuppgifter till en viss person eller en viss personkrets;
  11. Spridning av personuppgifter - alla åtgärder som syftar till att lämna ut personuppgifter till en obegränsad personkrets (överföring av personuppgifter) eller bekanta sig med ett obegränsat antal personers personuppgifter, inklusive avslöjande av personuppgifter i media, publicering på informations- och telekommunikationsnät eller tillhandahållande av tillgång till personuppgifter på något annat sätt;
  12. Gränsöverskridande överföring av personuppgifter - överföring av personuppgifter till en utländsk stats territorium till en utländsk stats myndighet, till en utländsk person eller utländsk juridisk enhet;
  13. Förstörelse av personuppgifter - alla åtgärder till följd av vilka personuppgifter förstörs oåterkalleligt med omöjligheten att återställa innehållet i personuppgifterna i personuppgiftsinformationssystemet och (eller) till följd av att materialbärare av personuppgifter förstörs .
 
3. Operatören kan behandla följande personuppgifter om användaren
  1. Fullständiga namn;
  2. E-postadress;
  3. Dessutom samlar och bearbetar webbplatsen anonymiserad information om besökare (inklusive cookies) med hjälp av internetstatistiktjänster (Google Analytics och andra).
  4. Ovanstående uppgifter nedan i texten till policyn förenas av det allmänna begreppet personuppgifter.
 
4. Syften med behandling av personuppgifter
  1. Syftet med behandlingen av användarens personuppgifter ärinformera användaren genom att skicka e-post; ge användaren tillgång till tjänster, information och / eller material som finns på webbplatsen.
  2. Operatören har också rätt att skicka användaraviseringar om nya produkter och tjänster, specialerbjudanden och olika evenemang. Användaren kan alltid vägra att ta emot informationsmeddelanden genom att skicka ett e-postmeddelande till operatören märkt "Ansvarsfriskrivning om meddelanden om nya produkter och tjänster och specialerbjudanden."
  3. Anonyma uppgifter om användare som samlats in med hjälp av internetstatistiktjänster används för att samla in information om användarnas handlingar på webbplatsen, förbättra webbplatsens kvalitet och dess innehåll.
 
5. Rättslig grund för behandling av personuppgifter
  1. Operatören behandlar endast användarens personuppgifter om de fylls i och / eller skickas av användaren självständigt via specialformulär på webbplatsenhttps://gardenlux-sv.designluxpro.com... Genom att fylla i lämpliga formulär och / eller skicka sina personuppgifter till operatören godkänner användaren denna policy.
  2. Operatören behandlar anonymiserad information om användaren om det är tillåtet i inställningarna i användarens webbläsare (lagring av kakor och användning av JavaScript-teknik är aktiverat).
 
6. Förfarandet för insamling, lagring, överföring och andra typer av behandling av personuppgifter

Säkerheten för personuppgifter som hanteras av operatören säkerställs genom genomförandet av lagliga, organisatoriska och tekniska åtgärder som är nödvändiga för att helt uppfylla kraven i gällande lagstiftning inom området för personuppgiftsskydd.

  1. Operatören säkerställer säkerheten för personuppgifter och vidtar alla möjliga åtgärder för att utesluta åtkomst till personuppgifter för obehöriga personer.
  2. Användarens personuppgifter kommer aldrig under några omständigheter att överföras till tredje part, förutom i fall som är relaterade till genomförandet av gällande lagstiftning.
  3. Vid avslöjande av felaktigheter i personuppgifter kan användaren uppdatera dem oberoende genom att skicka ett meddelande till operatören till operatörens e-postadress. märkt "Uppdatering av personuppgifter".
  4. Perioden för behandling av personuppgifter är obegränsad. Användaren kan när som helst återkalla sitt samtycke till behandlingen av personuppgifter genom att skicka ett meddelande till operatören via e-post till operatörens e-postadress. märkt "Återkallande av samtycke till behandling av personuppgifter."
 
7. Gränsöverskridande överföring av personuppgifter
  1. Innan den gränsöverskridande överföringen av personuppgifter påbörjas är operatören skyldig att se till att den utländska staten, till vars territorium den ska överföra personuppgifter, ger tillförlitligt skydd för personers personers rättigheter.
  2. Gränsöverskridande överföring av personuppgifter på utländska staters territorium som inte uppfyller ovanstående krav kan endast utföras om det finns ett skriftligt medgivande från föremålet för personuppgifter för gränsöverskridande överföring av hans personuppgifter och / eller utförande av ett avtal som föremål för personuppgifter är part i.
 
8. Slutbestämmelser
  1. Användaren kan få alla förtydliganden om frågor av intresse för behandlingen av sina personuppgifter genom att kontakta operatören via e-post.
  2. Detta dokument återspeglar alla ändringar i operatörens policy för behandling av personuppgifter. Policyn är giltig på obestämd tid tills den ersätts av en ny version.
  3. Den aktuella versionen av policyn är fritt tillgänglig på Internet påhttps://gardenlux-sv.designluxpro.com/politika-konfidentsialnosti-i-kontenta.

Trädgård

Blommor

Konstruktion